Suolaisia muffineja tein tällä ohjeella:
http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/reseptit/suolaiset_leivonnaiset/muffinit/suolaisten_muffinien_perusohje/
Jätin pois paprikajauheen, käytin runsaasti tuoretta persiljasilppua ja jauhoina oli Semperin Grov mix gluteeniton jauhoseos. Toisen satsin tein kasvisversiona. Kinkun ja paprikan tilalta laitoin kesäkurpitsaa ja fetajuustoa ja persiljan sijaan pari murskattua valkosipulinkynttä.
Makeita muffareita tuli tällä ohjeella: http://www.valio.fi/reseptit/muffinit-1/
Kardemummakakun ohje löytyi täältä: http://lempikakku.blogspot.fi/2012/08/kardemummakakku.html
Taikina oli ihan suussa sulavaa ja valmis kakkukin oli herkullista. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti