Sunnuntaina keittelin hilloa.
Omena-kanelihillo
2,5kg omenoita (josta tulee n. 2kg sosetta)
1,5 dl vettä
Kuori ja poista omenoista siemenkodat, pilko palasiksi kattilaan. Lisää 1,5dl vettä. Keitä pehmeäksi ja soseuta sauvasekoittimella soseeksi.
2dl vettä
1 kg hillosokeria
3-4 kanelitankoa
Lisää soseen sekaan vesi, sokeri ja kanelitangot. Keitä 10-15 minuuttia välillä sekoitellen. Poista kanelitangot ja laita valmis hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin tai tiiviskantisiin muoviastioihin. Säilytä jääkaapissa tai pakasta.
Hei Suvi! :) Ihania päivityksiä, mukava täältä lueskella teidän touhuista kun kaukana asutaan! Tyttöihin nähden miekkonen ottaa noissa kuvissa aika iisisti - ainut joka ei "heilahda" ;). -Jenna K.
VastaaPoista