Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

25 helmikuuta 2015

Pientä pintaremonttia: Ruokailuhuone osa1 (ja kurkistus melkein valmiiseen olohuoneeseen! :)

Lapset lähtivät heti talviloman alkajaisiksi mummulaan. Vanhin oli kolme yötä, kaksi keskimmäistä kaksi ja nuorimmainen yhden. :) Eli me aikuiset saatiin vuorokausi kokonaan lapsetonta aikaa. Ja mitäpäs sitä muutakaan kuuin remontoisi... No käytiin me sentään kaksistaan päivällisellä ravintolassa. :)

Vanha ruokailuhuone on nyt kokenut muodonmuutoksen olohuoneeksi. Saatiin kaikki listat naputeltua paikoilleen ja huonekalut siirreltyä asemiin. Lipasto/kirjahylly sinne vielä tarvittaisiin. Ajattelin ainakin nyt tähän hätään pärjätä näillä jo olemassaolevilla kalusteilla. Katsotaan minkä siihen rymsteeraan. :) Taulut on vielä ripustamatta ja verhotangot ostamatta ja uusi tv-tasokin olisi tarpeen... mutta kaikki aikanaan. 


Olen tainnut aiemminkin mainita, että lavastetut sisustuskuvat eivät ole mun juttu, joten elämä näkyy näissäkin. Tässä kuvassa Jumbe on päiväunilla ja palapelin teko jäi sitä ennen kesken lattialle. :))


Kun olohuone oli saatu asemiin, ryhdyttiin heti entisen olohuoneen eli tulevan ruokailuhuoneen remontin kimppuun. Homma tuntuu etenevän nopeammin kun on jo yhden huoneen kokemus työvaiheista takana. Ja tietysti se, että lapset oli mummun ja vaarin hoivissa mahdollisti intensiivisemmän työtahdin. Tästä lähdettiin liikkeelle.


Pian näytti jo tältä. Äijä napsi paparazzikuvia, allekirjoittanut tapetin irrotuspuuhissa. 


Ja tänään ollaan siinä pisteessä, että on irrotettu, hiottu, paklattu ja pohjamaalit kuivumassa. Huomenna päässee tapetoimaan. Meillä oli ongelmana löytää molempia miellyttävä tapetti tänne. Minä olisin halunnut Pip studion ihanan kukkatapetin, eli tämän:Äijä sen sijaan ei innostunut siitä sitten yhtään. Olisihan se ollut aika radikaali, mutta ah, niin ihana. Meillä oli aikoinaan ensimmäisessä omistusasunnossa keittiön/ruokailutilan seinä tummanpunainen ja tykättiin siitä kovin. Joten päätettiin lähteä hakemaan vähän samaa fiilistä tähänkin. Hurjan hyvällä tuurilla sopivat tapetit löytyivät Kodin Terran alelaarista. Selkeästi remonttimme teema; mahtavat alelaarilöydöt. :D

1 kommentti: