Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

02 helmikuuta 2015

Pientä pintaremonttia: Ruokailuhuoneesta olohuoneeksi osa2

Remontti on edistynyt hitaasti mutta varmasti. Viikonloppuna oli Äijän vapaat, mutta ne menivät visusti talteen tyttöjen futisturnauksessa ja anopin synttäreitä juhlistaessa. Jalkapalloharrastus on tuonut mukanaan myös talkoohommia ja kerrankin napsahti kohdalle sellaisia, mistä erityisesti tykkään, eli leipomista. :) Perjantaina pyöriteltiin pulla ja sämpylä jos toinenkin. Peppi on puolueeton tarkkailija pöydän alla. :D


Meillä on siinä ruokailu/olohuoneessa ollut kaarevat oviaukot. Äijä halusi vetää mutkat suoriksi, joten niin tehtiin. Äijä esivalmisteli ja ystävä, joka on pro näissä raksahommissa, tuli vetämään ammattitaidolla kaaret pois. Häneltä löytyi myös sopivaa levyä uusiin oviaukkoihin. Jes. Kun Äijä tänään lähti iltavuoroon, päätin rykäistä hitusen hommaa taas eteenpäin. Vedin suojamuovit oviaukkoihin, hioin levyjen pinnat ja telasin ensimmäisen kerroksen valkoista maalia. Illalla jos saisi vielä toisen kerroksen maalailtua. Nyt kuppi teetä ja sitten koiran kanssa lenkille. Prismaan ei vieläkään ollut tullut suosikkiteetäni mustaa Keisarin Maljaa. Löysin S-marketista vihreän version samasta teestä. Musta on kyllä selkeästi enemmän makuuni, mutta kyllä tätä vihreätäkin juo. :)1 kommentti:

  1. Meillä oli kanssa keittiön ja työhuoneen välissä tuollainen kaareva oviaukko, mutta mekin vedettiin mutkat suoriksi työhuoneen rempan yhteydessä. Jotenkin paljon mukavampi niin.

    Enpäs olekaan koskaan maistanut Keisarin maljaa. Keisarin morsianta on kyllä tullut juotua kuppi, jos toinenkin.

    VastaaPoista