Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

15 maaliskuuta 2013

Hiusjuttuja

Olen ollut aika surkea laittamaan hiuksiani. Ne on paksut ja hankalat, eikä neljän pienen äidillä ole paljoa ollut aikaakaan panostaa hiusten laittamiseen ja ja ja... No, nyt törmäsin taannoin Pinterestissä kauniiseen hiuskuvaan ja lähdin kurkistamaan blogiin kuvan takana.

The Small Things Blog
http://www.thesmallthingsblog.com/

Aivan mahtavia ohjeita siihen, miten voi itse laittaa hiuksia. Ohjeet on selkeitä ja videot hyvin informatiivisia. Yläpalkin "Hair"- osiosta löytyy runsaasti ohjeita. Muita osiota en ole itse vielä paljoa ehtinyt tutkailla. :)

Mulla on ollut kiharrusrauta jo yli vuoden (kylppärin laatikossa käyttämättömänä...) ja nyt vasta eka kertaa tajusin miten sitä kannattaa käyttää, jei. Tässä kuva tämänpäivän hiustenlaittotestauksen tuloksesta. Sain tiukkaa arviointia tytärkaartilta. Yksi tykkäsi pienestä ranskanletistä, toisen mielestä näytin nuudelipäältä ja kolmannen mielestä ötökältä. :D


Olen myös aloittanut testaamaan luonnonmukaisempaa ja huomattavasti normituotteita edullisempaa hiusten hoitoa aineiden suhteen. Niistä sitten enemmän tuonnempana. ;)

2 kommenttia:

  1. Heips nuudelipää. :) Voitit arvonnassani, käyhän kurkkaamassa blogissani ja laita yhteystietoja tulemaan, niin laitan sinulle paketin postiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, miten ihanaa! Laitanpa heti sähköpostia tulemaan! :)

      Poista