Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

03 maaliskuuta 2013

Leikkihuone

Lisää kuvia lastenhuoneista tarjolla. Tässä leikkihuone. Valoa sinne tuovat kaksi ikkunaa. Säilytystilaa on isossa kaapistossa ja lisäksi on vaatehuone. Pikku pöytäryhmä on Äijän lapsuusajalta, hän maalasi sen viime vuonna valkoiseksi. Dumbotapetti on tyttöjen oma valinta. Pitsiverhot löytyivät mun mummun kaapista ja olivat just passelit tähän huoneeseen.Leikkihuoneen toisella sivulla on paljon leluja itseensä imevä Ikean Trofast reippaan värisine laatikoineen. Pieneen kitaraan on vaihdettu ihan kunnolliset kitarankielet ja aina välillä Äijä sen virittääkin, mutta eipä se pitkään vireessä näiden pienten rämpyttelijöiden käsissä pysy. :) Lasten kirjoja meillä on paljon. Suurin osa mun lapsuusajalta. Kirjahyllyä järjestellessäni mietin monta kertaa, että miten näitä kirjoja on näin vähän... kunnes muistin että niitä on Jumben sängyn jalkojen alla korokkeena aika monta. :DOlen laittanut leluhyllyn laatikoihin laput, joista näkyy sisältö. Lelut pysyvät paremmin järjestyksessä ja leikittävissä kun laatikoissa ei ole sikinsokin mitä sattuu. :)Huomenna paluu arkeen koulujen alkamisen myötä, mutta tänään vielä nautitaan sunnuntaivapaasta.

2 kommenttia:

  1. Hei Suvi! Oli mukavaa löytää blogisi ja tunnistaa teidät :) Kiva nähdä teiltä kuvia, itse tykkään kurkistaa ihmisten koteihin ja saada ideoita itsellekin. Toivottavasti teillä oli mukava loma, meidän hiihtoloma meni sairastellessa. Mies aloitti kuumeella heti loman alettua, minä jatkoin viikolla ja nyt on vielä meidän pikku tyttö kuumeessa. Onneksi jo paranemaan päin :) Mukavaa alkavaa, uutta viikkoa! -Johanna, Kuortane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas kiva kun löysit tänne! :) Meillä oli mukava loma ja toistaiseksi on pysytty terveinäkin, vaikka paljon tuntuu tauteja nyt olevan liikkeellä. Paranemista tyttöselle kovasti! Ja aurinkoista uutta viikkoa toivottelen teille koko perheelle! :)

      Poista