Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

28 helmikuuta 2014

Köyhän naisen keittiöremontti osa 2

Tällä viikolla on vietelty talvilomaa. Kovin talvista ei kyllä ole... Ennemminkin kevätfiilis. Ihanaa, lämpenee. :) Tuntuu että itsekin alkaa taas herätä eloon kun aamuisin ei ole enää säkkipimeää ja luntakaan ei enää juuri näy. Lasten kans on pidetty sauna- ja leffailtaa ja käyty touhutalossa. Isot ovat päässeet tätinsä kanssa uimaan ja pienet mun kanssa kahvilaan ja kirjastoon. Nyt kaikki tytöt mummulassa yökylässä, Jumbekin oli siellä eilisen päivän. Eli kivaa puuhaa on lomalle riittänyt. Ei tarvita suurensuuria budjetteja ja kaukaisia lomakohteita, kun mukavaa tekemistä löytyy myös kotoa ja lähiympäristöstä. :)

Eilen kun lapset olivat mummuloimassa, oli taas mahdollisuus jatkaa keittiön pientä pintaremonttia. Keittiön alakaappien lähtötilanne oli tällainen (kulma- ja allaskaapista poistettu jo kahvat):


Eilisen askartelun jälkeen näyttää tältä:


Oon niin tyytyväinen. Vetimet kun saa vielä asemiin, niin kyllä tulee hyvä. Kolme vihreää kaapinovea on vielä jäljellä, kuvakulman oikealla puolella on jääkaappi, pikkuinen tason pätkä ja ne kolme kaappia. Ehkä viikonloppuna pääsen niiden kimppuun. Tai viimeistään ensi viikolla kun Äijällä on taas töistä vapaata. :) Tasoille olisi myös tarkoitus laittaa puujäljitelmäkuvioista dc-fixiä, ja ehkä jotain pientä upliftingiä myös jossain vaiheessa välitilan laatoitukseen... ;)

Eilen nappasin kaupasta mukaan keväistä piristystä eteiseen. Helmikuun viimeistä viedään! Mukavaa päivää itse kullekin! 

❤: Suvi

5 kommenttia:

 1. On kyllä kaunista! Onko nuo pinnat pysyneet hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuntuu pysyvän! Jumbe takoi yhtä ovea terävällä lastalla, siihen tuli pienet jäljet ja pikku pisteistä näkyi alta vihreää... Mutta leikkasin muovista pienenpienet palat ja paikkasin ne. Paikattuja kohtia ei erota juuri yhtään. Jos ihan nenä kiinni oveen menee katsomaan, niin kyllä, mutta luulen, että joka ei tietäisi että siinä on paikkaukset ei sitä huomaa. :)

   Poista
 2. Saako udella paljonko kaikkien kaappien uudet pinnat tuli yhteensä maksamaan? Meilläkin olis sama tarve, keittiön kaappien ovet tarvis vaalennuksen. Suunnittelin ensin jotain väriä niihin, mutta kai se on niin, että pienissä tiloissa(siis meillä) on järkevää suosia valkoista.Jos sitten näyttäis tilavammalta ja valoisammalta. Tää vaikuttaa oikein hyvältä vaihtoehdolta maalin sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskin, että meidän kaapinoviin tarvittaisiin 15m dc-fixiä. Lopullisesta määrästä en oo vielä varma. Näkee sitten paljonko jää yli. :D Mutta siis tuon metrihinta Värisilmässä on 4,90€, joten 73,50€ siitä tulee. Vetimet oli kodin terrassa 3,95€/kpl, niitä tarvittiin meidän keittiöön 16, eli 63,20€. Lisäksi tarvittiin, mattoveitsi ja teriä, sekä kittiä vetimien reikiin. Niiden hintaa en nyt muista, ei kovin paljoa. Eli aika edullinen muodonmuutos kaikenkaikkiaan. Laskin, että maalille tulisi enemmän hintaa ja aikaa/työtä tarvittaisiin enemmän. Suosittelen kokeilemaan. Näin sileän pinnan päälle tulee kyllä siistiä jälkeä. :)

   Poista
 3. Hienot tlui kaapeista!! kaunista eteisessä:)
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista