Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

25 tammikuuta 2015

Pientä pintaremonttia: Ruokailuhuoneesta olohuoneeksi osa1

Päätettiin Äijän ehdotuksesta, että kunhan tulee valmista, tästä nykyisestä ruokailuhuoneesta tulee taas olohuone. Vähentynyt huonekalujen määrä mahdollistanee järkevän järjestyksen sinne. Mielenkiinnolla odottelen millainen siitä tulee. Äijä on ollut viikonlopun töissä, mutta välillä on ehditty tapiseeraamaankin. Huoneen kaksi seinää laitetaan tällä vaaleanharmaalla yksivärisellä ja toiset kaksi tulevat harmaakukkaisiksi.


Ensimmäinen vuota tuotti päänvaivaa. Edellisestä tapetointikerrasta kun oli kulunut yli kolme vuotta... Mutta muisti palaili pätkittäin ja homma hiljalleen eteni. Äijä toimi tapettimestarina ja minä häärin apulaisena. 


Lapset ovat välillä auttaneet, välillä olleet häiriöksi, välillä touhunneet omiaan. Se etu monilapsisessa perheessä on, että muksuilla on kivasti leikkiseuraa toisistaan ja isommat keksii monesti sellaisia juttuja, joita pienemmätkin tykkäävät leikkiä. Välillä kyllä pyöriteltiin boksilta lastenohjelmiakin. :D Tässä vielä yksi kuva, jonka Äijä nappasi puhelimellaan aiemmin tällä viikolla. Jumbe auttaa äitiä ja kostuttaa tarkkana irrotettavaa tapettia. ❤️


Ja lopuksi vielä tämänhetkinen tilanne. 
Alkuviikosta saadaan toivonmukaan taas hommaa hippasen verran edistymään. Tänään sunnuntaina ei tapahtunut rempparintamalla mitään. Aamu ja aamupäivä kuluivat futishalleilla. Kolmella muksulla oli jalkapalloharjoitukset kolmeen eri kellonaikaan kahdessa eri paikassa, jotka sijaitsivat tykkänään eri puolilla kaupunkia. On tämä melkoista kuljetustoimintaa välillä. Eräs lasten joukkuekaverin vanhempi sanoi harrastavansa lasten harrastuksiin kuskaamista. Siltä välillä itsestäkin tuntuu. Mutta mikäs siinä, useimmiten meillä kaikilla on kivaa. :DD Alkuillasta käytiin vielä kannustamassa kotikaupungin lentopallojoukkuetta. Halli oli täynnä, tunnelma katossa ja voittokin tuli, joten ei valittamista. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti