Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

27 tammikuuta 2015

Köyhän naisen keittiöremontti osa 3

Kauan sai inspiraatiota odotella, mutta eilen se iski. Rykäisin loppujen keittiön kaapinovien pintaan valkoisen d-c-fix kalvon. Aloitin homman viime vuoden helmikuussa. :D Aiemmista vaiheista voitte lukea näistä postauksista:Tässä on lähtötilanne. Paitsi puunväriset vinottain asennetut vetimet on jo poistettu.Kittasin umpeen vetimien reiät ja pyyhin ovet huolellisesti puhtaiksi. Irrotin ovet paikoiltaan ja sitten tapettilastaa apuna käyttäen asentelin muovikalvot oviin. Nämä olivat sen verran leveät ovet, että 45cm kalvo ei riittänyt leveydeltään. Laitoin siis joka oveen kaksi palaa kalvoa. Yhtymäkohdista tuli ihan siistit. Tältä näyttää siis nyt. Vetimet vielä puuttuu.


Keittiön välitilan laatoitus on siisti vaalean harmaa. Siellä on kuitenkin yksiväristen laattojen seassa 12 kuviolaattaa kolmena eri asetelmana. Olen harkinnut välitilan kaakeleiden maalaamista kokonaan, mutta päätin eilen kokeilla miltä tällainen pikaratkaisu näyttäisi... D-c-fixin jämäpaloista leikkasin laattojen kokosia paloja ja piilotin kuvat. Ne saa äkkiä napattua irtikin jos tulee sipulinkuvia ikävä.Tänään taas jatkunee projekti ruokailuhuoneesta olohuoneeksi. Vaikka tiistai on kyllä meidän harrastusten yksi superpäivä. Mipsalla on kerho, mulla balettitunti, Mepsulla teatterikerho ja Rompulla futisharkat. Ehkä jossain kuskausten ja muiden lomassa ehtii vähän jotain tehdäkin. :D

Mutta aamupäivä oli mulla ja pikkuisilla kiireetön. Mipsa ja Jumbe leikkivät keskenään ja sitten mut kutsuttiin ihastelemaan tornia. Ja hieno torni olikin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti