Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

14 tammikuuta 2015

Sisustustunnustuksia

Hyvää uutta vuotta! Tauko oli suunnittelematon, mutta täällä sitä taas ollaan. Ruusukujan katveessa puhaltavat uudet sisustukselliset tuulet. Ja niihin tuo tunnustuskin liittyy. :D

Historiaa. Vuonna 2010 toisiksi nuorimmainen muksu oli masussa ja odotusaikana mun piti ennenaikaisten supistelujen takia lepäillä ja ottaa rennosti paljon. Silloin löysin sisustusblogien maailman. Olin koko siihenastisen elämäni sisustanut ensin omaa huonetta ja sitten koteja voimakkailla väreillä. Nyt avautui blogimaailma hempeine maalaisromanttisine ja valko-beige-harmaa-vaaleanpuna sävyisine ihastuttavine kuvineen. Katselin ilta toisensa jälkeen toinen toistaan suloisempia kuvia ja päätin alkaa muuttaa omaa kotiani siihen suuntaan.

Yli neljä vuotta luotsailin kulloistakin kotia kohti maalaisromantiikkaa. Harvoin olin tyytyväinen lopputulokseen. Tuntui että en mitenkään saa kodista sellaista kuin haluaisin. En oikein osannut tunnistaa mikä on vialla. Nyt vuodenvaihteen jälkeen oli aika ryhtyä purkamaan joulua pois kodista. Silloin yhtäkkiä tajusin mistä on kyse. Niin kauniilta kuin vaalea sisustus ja maalaisromantiikka näyttääkin, se ei sovi minun ja meidän perheemme kotiin. Havainto löi ällikällä. :D

Ryhdyin tuumasta toimeen ja painuin vintille kaivelemaan muutoissa mukana kulkeneita säkkejä, jotka sisälsivät vanhoja sisustustekstiilejä. Wuhuu, iloista värikkyyttä oli tallella vaikka miten paljon. Parin päivän sisällä olin viikannut pitsiverhot vintille ja rullannut maton varastoon. Tilalle tuli reippaita värejä ja iloisia kuvioita. Tässä sneak peak olohuoneeseen. 


Mulla on aivan uskomattoman paljon kotoisampi olo värien keskellä! Seuraavana "muutoskohteena" on ruokailuhuone. Myin sieltä juuri facebookin kautta vitriinin ja cd-lipaston, joten kamat ovat vielä levällään pitkin pöytää ja lattiaa... Mutta kuvamatskua sieltä luvassa. Sieltäkin harmaat pitsiverhot ovat vintillä ja löysin kirppikseltä ihanat heleän keltaiset verhot molempiin ikkunoihin. Erilaiset keskenään, mutta samaa sävyä, joten mun silmään sopivat hyvin. Mutta tosiaan, siitä maistiaisia myöhemmin.

Maistiaisista puheen ollen sain joululahjaksi piiiiitkään toivomani Crock pot -haudutuspadan. Se on ehtinyt jo käyttöönkin ja kirjoittelen kokemuksia ja reseptejä jatkossa. :)


Nyt imuri heilumaan ja sitten suuntaan kohti kirpputoria tsekkaamaan löytyisikö jotain sopivaa ruokailuhuoneeseen. ;)


2 kommenttia:

  1. On se jännä kun tuo sisustuskärpänen iskee :)
    Mä ite kans tykkään kun on värejä kotona.

    Innolla ootan kommenttia tuosta haudutuspadasta ja reseptejä :)
    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista