Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

26 helmikuuta 2013

Kirjastohuone

Olemme parhaillaan hiihtolomalla. Monenlaista on tapahtunut, mutta mukavaakin on ollut. Tänään olen viimeistä päivää äitiyslomalla. kyllä aika vaan kuluu hurjan äkkiä. Kotiäitinä pysyttelen silti edelleen, huomenna alkaa siis hoitovapaa. :)

Olen viime päivien aikana vähän yrittänyt tutustua Pinterestiin. Vielä en ole siihen päässyt kunnolla perehtymään, mutta pikkuhiljaa. Siellä on kyllä valtavat kokoelmat toinen toistaan kauniimpia ja inspiroivampia sisustuskuvia. :)

Eilen piipahdettiin kotosalla pelkästään Äijän ja Jumben kanssa, tytöt jäivät mummulaan. Otin muutaman kuvan taas meiltä. Eteisestä avautuu pariovet huoneeseen, jota meillä kutsutaan kirjastohuoneeksi. Siellä luetaan, leikitään, oleskellaan ja majoitetaan yökyläilijät vuodesohvalle.

Nurkasta löytyy myös pieni työpiste läppärille. Vanha pulpetti tarttui taannoin mukaan paikalliselta kirpparilta. :)Kirjahyllyn päällä vaihtuu sisusteet vuodenajan tai fiiliksen mukaan. Kaunis peilitaulu on Roporunnaajilta (http://www.roporunnaajat.fi/).Mukavaa hiihtolomaa itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti