Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

04 helmikuuta 2013

Tästä se viikko alkaa!

Viikonloppu tuli ja meni. Lauantaina pidettiin pizza/leffailta. Oikaisin tällä kertaa rajusti ja ostin valmiina kinkkusuikaleet, juustoraasteen ja pohjatkin nappasin pakastealtaasta. Hyvältä maistui silti. :) Leffana meillä oli hauska animaatio Over the hedge - Yli aidan. Elokuvassa oli vauhtia ja komiikkaa riittämiin ja aikuisillekin suunnattuja huumoripiikkejä.Eilen illalla muut muksut oli jo nukkumassa, mutta Jumbea ei vielä väsyttänyt. Hämärässä talossa oli hauska leikkiä taskulamppuleikkejä. :)

Itse venyttelin pitkästä aikaa ennen nukkumaanmenoa ja kyllä se vaan kertakaikkiaan parantaa unen laatua, vaikka uni katkonaista olisikin. Pitää yrittää ottaa taas pysyväksi iltarutiiniksi rauhallinen rentouttava venyttely ennen peiton alle pujahtamista. En ole mikään joogaharrastaja, mutta aurinkotervehdys on sellainen venyttelysarja, jota olen tykännyt tehdä jo vuosia aina silloin tällöin.

Tämä aamu alkoi aikaisin, sillä Äijällä oli aikainen aamuvuoro ja lähetin Rompun kävellen kouluun. Tarvittiin kaksi kupillista vahvaa teetä, että tämä mamma käynnistyi tähän päivään.


Mukavaa maanantaiaamupäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti