Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

21 helmikuuta 2013

Tervetuloa meille!

Sisääntulo vihreään taloon on tällainen. Tuulikaappiin tuovat tilan tuntua peili ja ihana valkoinen puu/oksatapetti. Se on suosikkitapettini koko talossa. :)Pitkään mietin sopivaa paikkaa tälle suloiselle lyhdylle ja lopulta se päätyi eteisen pikkuikkunalle tunnelmaa luomaan.Eteisaulasta tulee kuvia myöhemmin. Aulasta pääsee tähän lämpimänsävyiseen wc:een. Laattapinnat ja kalusteet ovat edellisten asukkaiden valintoja. Keltaista vierastin aluksi, mutta on siihen tottunut. :) Viherkasvi on yksi niistä hyvin harvoista kasveista, joita olen saanut pidettyä hengissä. Toistaiseksi ainoa joka on selvinnyt useampia vuosia käsittelyssäni. Suomen kasvikunnalle on onneksi, että en ottanut aikoinaan vastaan saamaani opiskelupaikkaa, josta olisi valmistunut hortonomiksi. :D

Wc:n tason toisessa nurkkauksessa on pieni peltirasia tuoksuvine saippuoineen. Sain rasian kerran lahjaksi ja silloin sisällä oli suloinen asetelma tuoreista ruusuista. Oli hauska idea ja yllätyin silloin kannen avatessani. :)


2 kommenttia:

  1. Tulipa tervetullut olo tulla vastavierailulle, kun pääsi suoraan viihtyisään eteiseen pienen sydäntuikun tervehtiessä ikkunassa:) Mukavaa viikonloppua koko perheellenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vastavierailulle! Tervetuloa toistekin. :)

      Poista