Raastoin palsternakan ja sekoitin siihen jauhelihan, munan, 2 dl kermaa, pari kourallista juustoraastetta, 3/4 dl kaurajauhoja, mustapippuria, maustepippuria, Herbamare yrttisuolaa ja lorauksen vettä. Muotoilin kostutetuin käsin pulliksi ja paistoin 200 asteessa n. 25 min.
Varmasti maistusi täälläkin...:)
VastaaPoistaVarmasti hyviä!!! Täytyypä kopsata ohje:)
VastaaPoistaSaako sun blogia mainostaa mun fb seinällä?
Toki saa mainostaa! :)
PoistaSuosittelen kyllä lämpimästi näitä bullia. Helppo tapa lisätä kasviksia arkiruokaan ja maku oli maukas. Varmaan tulen jatkossa käyttämään myös muita juureksia (porkkanaa ainakin löytyy aina jääkaapista), nyt vain sattui olemaan palsternakka vapaana. :D