Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

17 kesäkuuta 2013

Paluu arkeen

Kerron jännittävästä Lapin reissun paluumatkasta kun saan kuvat siirrettyä, mutta tänään postaus ihan kotiaiheista. Arki alkoi ja Äijällä työt. Mipsalla nousi toissayönä kova kuume. Oli eilen kovin surkeana, ihan veto pois ja mahakipuakin välistä valitteli. Yö oli levoton. Vieläkin on lämpöä, mutta niin vaan vilisti hetkeksi pihamaalle siskojen kans leikkimään. Touhutkoon mun puolesta voimiensa mukaan. Äsken tuli lepäilemään ja sohvalle pötköttelemään. 


Huomatkaa boheemi, itse valittu kerrospukeutuminen. <3

Meidän kirjahylly on ollut muuton jäljiltä retuperällä. Kirjat ihan missä järjestyksessä sattuu. Ja eihän sellainen meikäläiselle sovi. Aiemmin oon tykännyt järjestää ne aihepiireittäin, mutta nyt innostuin Elisan (http://vispilaetvirkkuukoukku.blogspot.fi/2013/06/paivan-projekti.html) esimerkistä ja järkkäilin opukset väreittäin. Koska omaan lieviä pakkomielteisiä piirteitä, värien piti myöskin soljua jouhevasti. Yön yli asiaa pohdittuani (ja valveaikaahan yösydännä riitti kun 3/4 heräili) päädyin järjestykseen: musta-harmaa-ruskea-vihreä-sininen-liila-vaaleanpunainen-punainen-oranssi-keltainen-valkoinen. Alahyllyt piti jättää pikku tihulaisen takia pääosin tyhjiksi, joten osa kirjoista meni vintille odottelemaan otollisempia aikoja. :D


Entistä aihepiirijärjestelijää huvittaa kun vierekkäin ovat mm. Raamattu ja Tex iskee sarjis, Jatkosodan pikkujättiläinen ja Rakkaudesta perennoihin, Pekka Railon Valkoisten vankina ja Tove Janssonin Muumiperheen tarina. ;)

Loppuun haluan jakaa kanssanne Pinterestin kautta löytämäni upean ajatuskuvan. Se puhutteli!

http://spirituallythinking.blogspot.fi/2012/04/listen-to-little-stuff.html

2 kommenttia: