Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

22 helmikuuta 2014

Köyhän naisen keittiöremontti osa1

Suunnitelmissa on ollut talon ostamisesta asti tehdä pientä muutosta keittiöön. 10kk ollaan tässä nyt asusteltu, olin ajatellut että kuukausien aikana olisi saanut paaaaljon enemmän aikaiseksi... mutta kummasti tämä arki vaan imee aikaa ja energiaa ettei meinaa ehtiä remppaprojekteja duunailemaan. Noo, hiljaa hyvä tulee. :)

Mihinkään varsinaiseen keittiöremonttiin ei ole tällä haavaa varaa, ja muutenkin keittiö on ihan ok-kunnossa, eli mitään huutavaa tarvetta isommalle remontille ei ole. Mutta keittiön värimaailma pitäisi saada päivitettyä vastaamaan paremmin omia makumieltymyksiä. Olin ajatellut maalata kaapinovet, mutta päädyin lopulta kuitenkin muovittamaan ne. Monessa blogissa näkyi olevan onnistuneita keittiöfixauksia. :) Kävin siis hakemassa paikallisesta Värisilmä Sandkvistista  d-c-fix kontaktimuovia ja muuta tarpeellista ja Kodin Terrasta vetimiä.

Työvälineet sai nostaa esille kun Äijä ja lapset hipsivät pois edestä anopin hoiviin.


Kerrankin kotona oli hiljaista, joten oli mukava laittaa mieluista musiikkia soimaan. Sujui hommat jouhevammin. Välillä piti kyllä kuunnella jääkiekko-ottelu... ;)


Tässä oli keittiön yläkaappien lähtötilanne.


Jokusen tunnin huhkimisen jälkeen näyttää tältä.


Aika kiva muutos jo nyt. Ainakin omasta mielestä. Vaikka on se melkoista askartelua tuon kontaktimuovin kanssa. Saas nähdä milloin ehdin käydä alakaappien ja tasojen kimppuun. Vetimien laittamisen jätän suosiolla Äijälle. Niitä varten pitää nimittäin porata uusia reikiä oviin, sillä kahvat ovat eri kokoiset kuin vanhat. Ja asennetaan suoraan, eikä entisten tapaan vinottain. ;)

Leppoisaa lauantai-iltaa!

❤: Suvi

3 kommenttia:

  1. No kyllä kannatti huhkia...paljon paremman näköinen on nyt!!

    VastaaPoista
  2. Mahtava muutos! Sainkin tästä idean mökin keittiön raikastamiseen :) Pientä muutosta oon sinne suunnitellut, mutta rahaa ei myöskään juuri nyt löydy mihinkään isompaan :)

    VastaaPoista