Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

22 tammikuuta 2013

Tukkoinen tiistai

Otsikko viittaa lasten hengitystieinfektioihin. Porukka yskii, yksi rohiseekin. Saas nähdä mitä tästä tulee, onneksi ventoline tuntuu aika hyvin auttavan.
Rompulla oli koulussa luistelua ja vaihdoin tyttösen luistimiin vanhojen katkenneiden nauhojen tilalle uudet nauhat, tuli söpöt kuin karkki. :) Harmillista oli että luistimet olikin liian pienet. Rompun jalat kasvaa kohisten. Talvikengätkin olivat jo siinä pisteessä että ei enää villasukka mahtunut väliin. Eilen tehtiin täsmäisku paikalliselle kirpputorille ja löytyi kuin löytyikin siistit sopivat luistimet. Pitänee vaihtaa nuo hempeät nauhat niihin isompiin. Kenkätarjonta sen sijaan ei kirpparilla vastannut meidän tarpeita, joten ne haettiin uusina kaupasta.

Aurinko paistaa. Lupaus keväästä ja lämmöstä. Niitä odotellessa... <3

2 kommenttia:

  1. Pikaista paraemista sinne! Meni tovi,ennekun kelasin kaikki Suvit lävitse. Hurjasti on teidän perhe kasvanut, mikä sinänsä on kovin hienoa:) se on kyllä kamalaa, kun nuo lapset eivät suoriudu kasvusta äidin suunitelmien mukaisesti ja aina saa olla jotain hankintaa suorittamassa. Toki se on vain pientä sen onnen rinnalla, mitä heiltä saa vastalahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taitaa olla jälkikasvu ainakin tuplaantunut siitä kun on viimeksi tavattu. :) Juu, tuntuu että on välillä haastetta hommata muksuille sopivan kokoiset ja sääoloihin sopivat vermeet, mutta sitähän se on, lapset kasvaa ja niin pitääkin olla. :) Kiva kun tulit vastavierailulle tänne ruusukujalle! Toivottavasti joskus törmätään vielä ihan livenäkin! :)

      Poista