Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

26 huhtikuuta 2013

Täällä ollaan

Uudessa kodissa siis. :) Sairastuin kovasti juuri ennen muuttoa ja tavarat pakkautuivat ja siirtyivät uuteen osoitteeseen perheen, ystävien ja sukulaisten voimin. Olen kyllä hurjan kiitollinen tukijoukoistamme. <3 Nyt olen jo kuitenkin paremmassa kuosissa ja laatikoiden, pussukoiden ja nyssyköiden purkamista riittää minullekin asti. Runsaasti.

Arki alkoi nopeasti, sillä sunnuntain muuton jälkeen Romppu asteli heti maanantaiaamuna uuteen kouluun ja luokkaan. Hurjan hyvin on sujunut, tyttö on saanut uusia ystäviä ja on ollut innostunut uusista jutuista, vaikka toki ekana aamuna ihan hirmuisesti jännittikin. Muu elämä hakee vielä uomaansa ja pienimmällä väellä on ollut sopeutumisvaikeuksia uusiin ympyröihin, mutta eiköhän se tästä. Päivä kerrallaan. Ja laatikko kerrallaan kotia kuntoon. :)

Kodissa ei ole vielä montaa kuvauskelpoista nurkkaa, mutta näytän teille ihanan takkamme. Valkoinen kaakelitakka on jotain niin kaunista. Lisäksi meiltä löytyy varaava Högforsin puuhella ja kaksi alkuperäistä 50-luvun pönttöuunia. Niistä kuvia kunhan tässä ehtii. Oi ja pihatuvasta löytyy lisää tulisijoja: Porin Mainio vesipata saunan puolelta ja Porin Perhe Maija puuhella tuvan puolelta. Joskus kun on aikaa ja energiaa, ne on saatettava takaisin arvoiseensa loistoon.3 kommenttia:

  1. Onpa ihana kuulla, että jaksat jo puuhata uudessa kodissa. Ja hienoa nuo koululaisen uudet kaverit.
    Tekemistä taatusti riittää, jaksamista siihen!

    VastaaPoista
  2. No kyllä onkin kaunis uuni! Voimia muutonjälkeiseen elämään!

    VastaaPoista