Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

07 huhtikuuta 2013

Tervetuloa meille osa X

Tervetuloa meille -sarja saa tässä päätösjaksonsa, sillä meille kuuluu muuttolaatikoita. Muutamme piakkoin ruusukujan katveesta uusiin haasteisiin. Mutta sehän tarkoittaa sitä, että jonkin ajan päästä saan aloittaa uuden Tervetuloa meille postaussarjan. Blogi jatkuu ja nimenkin ajattelin pitää samana kun siitä tykkään. Pitänee varmaan istuttaa ruusupuskaa uuteenkin kotiin. ;)

Tässä kuitenkin vielä nykyisen kodin makuuhuoneen tunnelmia. Sängyn vasemmalla puolella on kuvan ulottumattomissa vielä pieni lasten sänky.Sängyn yllä seinällä on äitini tekemä tunnelmallinen ristipistotyö.Tässä vielä sitä, mitä meillä pääasiassa puuhaillaan. :)6 kommenttia:

 1. Onnea tulevaan kotiin sitten! Saitte ilmeisesti talon näin nopeasti myytyä?

  VastaaPoista
 2. Jaksamista ja sujumista muuttoon!

  VastaaPoista
 3. Reippautta muuttopuuhiin. Rakasta niin muuttamista, mikä onkaan ihanampaa, kun käydä kaappeja&komeroita + sängynalusia kunnolla läpi ja laittaa osan muuttolaatikkoihin ja osan kiertoon. Kunpa saisi tännekkin sitä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Talokaupat sujui hyvinkin nopsasti. Me ostimme ensimmäisen talon, mitä kävimme katsomassa ja meidän talo meni ensimmäisille katsojille. Kaikinpuolin sujuva juttu siis. :)

  VastaaPoista