Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

21 lokakuuta 2013

Sähäkkä smoothie

Mulla oli tapana aloittaa aamu smoothiella jo yli 10 vuotta sitten, eli ennen kuin niistä tuli muotia. Selvästi edellä aikaani siis, kerrankin. :D Nyt on kuitenkin ollu pitkä tauko, kunnes tänäaamuna tuntui siltä että tarvin pirteän aloituksen päivään. Mummu toi aamulla tullessaan tertun banaaneja ja sehän sopi. Heitin blenderiin banskuviipaleita, rahkaa, pakastimesta mustikoita ja lorauksen omenamehua. Nam nam.Harmi kun meillä ei ollut mitään leseitä, tuonne smoothien sekaan ois niin sopinut pari lusikallista vehnä- tai kauraleseitä. 

Viime viikko oli syyslomaa. Äijälläkin oli kivasti muutama vapaapäivä. Vietettiin oikein aktiiviloma. Käytiin maanantaina luistelemassa, tiistaina uimassa ja torstaina Touhutalossa (sisäleikkipuisto). Perjantaina kaikki lapset lähti yökylään. Tytöt anoppilaan kahdeksi yöksi, Jumbe mun vanhemmille yhdeksi yöksi. Äijällä oli perjantai-iltana omia menoja, joten vietin erittäin harvinaisen illan yksin kotona. Katselin digiboksille tallentamiani dokkareita mm. Whore's glory (löytyy Ylen areenasta 27.11. saakka http://areena.yle.fi/tv/2029448), pysäyttävä oli. Ja herkuttelin. Hain kiinalaista ja kaikenlaista mussuteltavaa mitä saattaisi tehdä mieli. Todellisuudessa jaksoin noista herkuista syödä kolme riviä suklaata, pikkukourallisen sipsejä ja yhden limun. Kiinalaisen annoksen pistelin kyllä poskeeni kokonaan. Si chuan possua. Aijettä se on hyvää. 


Lauantaina kun Jumbe palasi kotiin, hän oli niin uupunut kyläilystä (vaikka hienosti oli sujunutkin), että nukahti samantien syliini klo 18.30 ja nukkui aamuun asti. ❤ Tytöt haettiin sunnuntaina. Oli ollut kuulemma tosi mukavaa. Romppu vaikutti kotiin tullessa tavallista väsyneemmältä ja nukahti sohvalle. Niinhän olikin sitten kuume noussut. Vieläkin on kovassa kuumeessa ja jatkoi siis suoraan syyslomalta sairaslomalle. Harmittaa kun koulussa olisi justiinsa uimaviikko. Saa nähdä tervehtyykö niin, että ehtisi yhdellekään uimakerralle mukaan. Ja mielenkiinnolla odottelen leviääkö kuumeilu muihin perheenjäseniin...

Tällaista täällä tänään. Aurinkoista alkuviikkoa itse kullekin! 

1 kommentti:

  1. Herkullinen aamupala. Mä oon nyt kolmisen viikkoo syöny vuoronperään kaurapuuroa mehukeiton&marjojen kera, sekä raejuustoa mehukeiton kera;) koukkuun olen jääny;) raejuusto kyllä väliin tökkii, vaikka tykkään siitä. mutta ei oikein mehukeiton kans.. (kuuluu tähän dieettiin..)

    No olipas sulla juhlaa, kun sait olla yksiksesi!! Olit sen kyllä ansainnu <3
    Mukavaa viikkoa!!

    VastaaPoista